Sjö-/Torrsättning

 

 

 

 Inloggning för tidsbokning

Hej,

Det har generellt varit ett konstigt år med pandemi och begränsningar i resandet men jag hoppas ni ändå kan känna er nöjda med årets båtliv samtidigt som vi får hålla tummarna för att läget är mer stabilt nästa sommar.

Nu känns det som att hösten kopplat greppet och det är dags att planera för vintern.

Bifogat hittar ni dokument med information angående torrsättning med klubbens traktor/vagn för placering på stöttor eller i vagga.

Vid dessa tillfällen har vi som vanligt högtryckstvätt på plats för spolning av botten i samband med lyftet.

Båtar upp till 4 ton kan vi fortfarande ta med den gamla blå vagnen medans båtar tyngre än så tas med den gula. Båtar som tas med den gula placeras med fördel på stöttor istället för vagga, med vissa vaggor funkar men detta måste stämmas av med mig innan.

Båtar över 9 ton kommer vi ta med mobilkran/gul vagn vid ett tillfälle som förra året, kontakt mig om du är i behov av ett sånt lyft.

Tänker du låta båten ligga i vattnet under vintern kan det vara bra att byta till mer skyddad plats, kontakta mig om så är fallet.

Som tidigare bokas tiderna lättast genom Svenska båtunionens BAS där det även finns mycket andra funktioner, saknar du inloggningsuppgifter kontakta mig.

Med vänlig hälsning,

Tobbe, 072-5000448

 Sidan uppdaterad 2020-09-12