Aktuellt

20/6-2023

Bräsnlsestationen öppnad igen!

Efter en större ombyggnad har vi nu startat bränslestationen igen, med ökad kapacitet på bensin från 3000 liter till 9000 liter, välkomna!

Röd/grönskylthantering

Hanteringen av röd/grön skyltning har alltid varit ett problem både för medlemmar, gäster och hamnpersonal.

Skyltar som inte vänds grön när man lämnar platsen för natten om det så endast gäller en natt innebär inte enbart en ekonomisk förlust för klubben utan även stor frustration bland gästerna som inte hittar plats och måste lämna eller hittar en annan plats och sen dagen efter ser att platsen som är var röd dagen innan fortfarande är tom.

Lika stor är frustration för medlemmen som kommer hem och räknar med att platsen är ledig men det ändå ligger en gäst.

Detta kan bero på att det är missat att vända skylt av personal då informationen kring detta kan komma både per telefon, SMS och mail kan även vara att man som medlem medelat någon vän att vända till rött och om inte informationen kommit till personalen finns risken att den vänds röd igen.


Vi har nu fått till ett system som ska göra detta enkelt både för oss medlemmar, gäster och personal.

Det bygger på ett digitalt system som möjliggör att informera personal om sin hemkomst med ett enkelt knapptryck som landar direkt till rätt personal på hamnkontoret som då kan se till att platsen blir rödmarkerad i tid.


Ni behöver bara söka efter och installera en app som heter VisitForm Portal och den finns till både Android, Apple och Microsoft.


Efter att den är installerad är det bara att starta den, beggära inloggningskod med den mail som är registrerad hos HBS sedan tidigare.

Stämmer allt får man inloggningsuppgifter och pinkod för inloggning i appen.

Under Help kan man byta språk till bla. svenska. 

Efter inloggningen finns en knapp som heter Bortalogg, och det är där man väljer lägger till en resa och väljer ut och hemresa, varpå platsen kommer bli grön på en hamnkarta och informationen kommer till hamnkontoret.

Det går sedan lätt att jutera hemkomsten om man kommer på att man ska åka hem tidigare eller senare än planerat.

Vi tror och hoppas att detta kommer bli bra för alla parter och kommer gå ut med mer information framöver.


Kartan som gäster kommer se kan man se här, HBS karta